TERMENI SI CONDITII DE REZERVARE

 
Servicii 

"Goranov I & V" Ltd este operator de turism şi agent de turism in Bulgaria. Noi actionam ca un operator de turism de incoming pentru partenerii nostri din diferite ţări europene. De asemenea, oferim cazare la hotel şi alte servicii turistice, online prin intermediul site-ului nostru www.goranovonline.com. Cooperam pe termen lung cu mai mult de 300 de proprietati hoteliere din Bulgaria – hoteluri in statiunile de pe litoralul Marii Neagre, hoteluri in statiunile montane, hoteluri in orase, pensiuni etc. Disponibilităţile camerelor se bazează pe tariful de operator/contracte hoteluri, camere in garantie si toate reducerile posibile, cum ar fi:

* Reducere Early Booking (EBD) - cu cat platiti mai devreme cu atat mai mult beneficiati de reduceri care variaza de la 10% la 25%.
* Extras – de exemplu: te cazezi 4 nopti si platesti 3 nopti (4=3), te cazezi 7 nopti si platesti 5 nopti (7=5) etc.
Unele hoteluri care sunt favoritele noastre dispun de o combinaţie a acestor două reduceri (EBD şi Extras) şi ne permit sa oferim un discount de aproape 40% din preţul de bază pentru anumite perioade.
* Cele mai bune reduceri pentru copii si grupuri.  

Scopul nostru este de a vă oferi posibilitatea de a căuta şi a rezerva un hotel online cu confirmare pe loc cu preţuri foarte competitive şi termeni de plată foarte flexibili. În cazurile când o confirmare pe loc nu este disponibilă, ne puteti trimite o cerere de rezervare si departamentul nostru de rezervari va va raspunde cât mai curând posibil.

Servicii suplimentare, cum ar fi excursii, transferuri etc sunt de asemenea disponibile prin intermediul acestui site.
De asemenea, oferim servicii personalizate pentru proprietăţile imobiliare de vacanta pe litoralul bulgaresc, statiuni de munte si statiuni de schi. Directorul executiv al companiei, Veliko Goranov, este un evaluator autorizat de afaceri, cu o licenţă eliberată de către Agenţia de Stat pentru Privatizare din Bulgaria, pe baza unui Certificat de Succes de la Universitatea din Tampa, Florida Statele Unite ale Americii.

Echipa noastra se angajeaza sa ofere servicii eficiente si usor de utilizat.

Procesul de rezervare

Exista doua optiuni posibile pentru a rezerva un hotel:
 
1. În primul rând, pentru a rezerva online un hotel cu confirmare imediata. Pagina hotelului are casute active cu check-in şi check-out şi un buton pentru calcularea preţului. Vă rugăm introduceţi datele şi apăsaţi butonul "Afişează tarifele" pentru a vedea preţurile şi disponibilitatea. Următorul pas este să alegeţi numărul de camere şi sa apăsaţi butonul "Rezervare". În scopul de a finaliza procesul de rezervare, trebuie să completati toate cele şapte campuri (Prenume, Nume, E-mail, telefon de contact, tara, adresa, numele clienţilor/cameră) şi alegeţi o opţiune de plată, apoi apăsaţi butonul "Rezervare" din nou. Un e-mail de confirmare va fi trimis catre dumneavoastra cu un număr unic de rezervare şi descrierea serviciilor incluse în preţ. Acesta este contractul facut intre dumneavoastra si "Goranov I & V" Ltd în calitate de furnizor de servicii de cazare.
Rezervarea dvs. este acum ferm confirmată şi înregistrată în dosarele noastre. Pentru a finaliza procesul de rezervare va vom trimite voucherul nostru pentru hotel, de care veti avea nevoie pentru al prezenta la receptia hotelului pentru cazare, după ce primim plata în totalitate pentru rezervare. În cazul în care alegeţi să plătiţi prin intermediul terminalului nostru virtual POS, veţi primi voucherul pentru hotel imediat după finalizarea procesului de plată. Termenele de plată vor varia în funcţie de tipul de reducere aplicat si va vor fi comunicate intr-un e-mail separat. Vă rugăm să reţineţi că, în cazul în care o rezervare confirmată nu este plătita înainte de termenul de plată, aceasta va fi anulată de către noi.

2. În al doilea rând, în cazurile când o confirmare imediata nu este disponibila, puteti trimite o cerere de rezervare catre noi si echipa noastra rezervare va raspunde cât mai curând posibil. Dacă faceti o rezervare in cele din urma, veţi primi o confirmare prin e-mail cu un număr unic de rezervare, o factură şi o descriere a serviciilor incluse în preţ. Acesta este contractul dintre dumneavoastra si "Goranov I & V" Ltd. în calitate de furnizor de servicii de cazare. Pentru a finaliza procesul de rezervare va vom trimite voucherul nostru pentru hotel, de care veti avea nevoie pentru al prezenta la receptia hotelului pentru cazare, după ce primim plata în totalitate pentru rezervare. Termenele de plată va varia în funcţie de tipul de reducere aplicat şi va vor fi comunicate intr-un e-mail separat. Vă rugăm să reţineţi că, în cazul în care o rezervare confirmată nu este plătita înainte de termenul de plată, aceasta va fi anulată de către noi.

Vă rugăm să reţineţi că, dacă rezervarea este anulată, în conformitate cu politicile de anulare ale hotelului (indicate pe pagina hotelului respectiv) toate rezervarile sunt rambursabile.
Vă rugăm să reţineţi că noi nu percepem o taxă de rezervare.


Vă rugăm să precizaţi toate cererile speciale în momentul rezervării. Vom face tot posibilul pentru a le rezolva, desi nu va putem acorda nici o garantie.

Optiuni de plata

Ultimul pas pentru a completa o rezervare este alegerea modului de plată. Noi oferim următoarele opţiuni pentru a face plata: 

  • Plata cu card de debit/credit (confirmare durectă): După terminarea procesului de rezervare cu confirmare instant puteţi plăti imediat cu carte de credit / debit prin intermediul unui terminal POS virtual securizat (operat de Raiffeisenbank). Procedând astfel, veţi garanta rezervarea dvs., suma este rambursabilă în conformitate cu politicile de anulare ale hotelului respectiv (indicat pe pagina hotelului respectiv). Suma va fi in mod automat transformata in BGN, folosind rata de schimb: 1 euro = 1.95583 leva. Puteti plati si cu card de credit/debit in RON lei. Suma va fi in mod automat transformata in BGN leva din RON lei, folosind rata de schimb valutar RON/BGN curenta. Dati click aici pentru cursul de schimb RON/BGN curenta. Cursul de schimb EUR/BGN este fix: 1 euro = 1.95583 leva. Nu percepem nicio taxa pentru aceste operatiuni de schimb valutar! Nu percepem nici o taxa pentru folosirea cardurilor de credit/debit ca modalitate de plata!
  • Pre-autorizare printr-un card de credit / debit - vom accepta VISA, MasterCard şi American Express. După finalizarea procesului de rezervare, veţi primi prin e-mail un formular de card de credit pentru al completa cu detaliile cardului si pe care il puteti trimite prin fax la noi /se face acest lucru pentru o mai mare securitate /. Vom retrage suma aferenta rezervarii la termenul scadent al platii, pe care vi l-am comunicat mai devreme prin e-mail. O altă opţiune (care nu implică a ne trimite datele dvs. de card de credit) este de a vă trimite prin e-mail un link pentru cardul de credit/debit din nou prin terminalul POS virtual securizat. În ambele cazuri, suma este rambursabilă în conformitate cu politicile de anulare ale hotelului respectiv (indicat pe pagina hotelului respectiv).
  • Transfer bancar - După finalizarea procesului de rezervare, veţi primi prin e-mail o factură care să ateste suma datorată şi detaliile noastre bancare. Termenul de plata va fi comunicat suplimentar. Suma este rambursabila (mai putin taxele de transfer bancar), în conformitate cu politicile de anulare ale hotelului respectiv (indicat pe pagina hotelului respectiv).         

Vă rugăm să reţineţi: Se aplica condiţii diferite de plată pentru rezervări cu reducere „Early booking discount" sau pentru sărbători specifice (Anul Nou, Craciun, Paste, Sarbatori, etc). Plată anticipată este necesară. Vă vom notifica despre termenele de plată specifice.

Confidentialitate

În scopul de a finaliza rezervarea dvs. vom avea nevoie de unele informaţii personale - numele şi adresa, datele de contact, număr de telefon şi e-mail. Informaţiile personale solicitate atunci când se face o rezervare vor fi folosite numai de către "Goranov I & V" Ltd. şi nu vor fi divulgate către terţe părţi.

Cum se modifica sau se anuleaza o rezervare

Anulările şi modificările sunt acceptate doar atunci când se prezinta in scris: prin e-mail sau fax. Dacă doriţi să modificaţi detaliile rezervării dvs. după ce s-a confirmat deja, vom face tot posibilul pentru a vă ajuta, dar nu putem garanta că va fi întotdeauna posibil. De asemenea, se va recalcula pretul in conformitate cu noile detalii. Amendamentul taxe se pot aplica în cazul în care modificarile sunt efectuate aproape de data sosirii (atunci când termenul de anulare a hotelului respectiv a trecut). 

Politicile de anulare ale hotelului respectiv sunt indicate pe pagina hotelului, precum si in confirmarea de e-mail. Dacă respectaţi aceste politici anularea este gratuita. Cu toate acestea daca ar trebui să anulaţi mai târziu de data solicitata sau dacă nu se face cazarea la hotel va trebui să plătiti anulări târzii sau taxe de no-show. 

În cazuri foarte rare, se pot face modificari in rezervarea originala în cazul în care acest lucru este impus de condiţii dincolo de controlul nostru. În astfel de cazuri veti fi contactat cat mai curand posibil si va vom oferi o alternativa de cazare similara sau din categorie mai mare. Puteti alege să anulaţi, iar valoarea totală a costurilor de rezervare va fi rambursata catre dumneavoastra. 

Asigurare 

Asigurarea de călătorie nu este inclusa în costul rezervării dumneavoastră. Noi va recomandam sa incheiati o asigurare care sa acopere cheltuielile medicale de boală sau de eventuale accidente în timpul sejurului dumneavoastră. 

Indemnizatie

Facand o rezervare implica incheierea unui contract cu noi şi acceptarea conditiilor prevăzute în rezervare, precum şi responsabilitatea de a respecta regulile de conduită corectă în timpul sejurului dumneavoastră. Veţi fi responsabil pentru costurile tuturor daunelor provocate la hotel.

Renuntare

Informaţiile de pe acest site se actualizeaza în mod regulat şi se bazează pe informaţiile oferite de hoteluri. Desi facem tot posibilul pentru a verifica toate detaliile, nu putem garanta că nu se pot strecura si erori. Ne rezervam dreptul de a schimba informaţiile publicate pe site-ul nostru în orice moment, fără notificare prealabilă.

“Goranov I&V” Ltd. este inregistrata in Bulgaria si functioneaza in conformitate cu legea bulgara. 

NewsLetter
Nume
E-mailAgentie de turism Goranov
din Varna, Bulgaria
Contact:
+35952/604044

+35952/694950
booking@goranovonline.com

Hoteluri la mare in Bulgaria - Destinatii: Nisipurile de Aur | Sunny Beach | Albena | Balchik | Sf. Constantin si Elena | Duni | Nessebar | Obzor | Elenite | Sveti Vlas | SozopolClubul de Vacanta Russalka | Byala

Hoteluri la munte in Bulgaria - Destinatii: Bansko | Borovets | Pamporovo

Hoteluri in orasele din Bulgaria - Destinatii: Varna | Burgas | Sofia

Vacanta de vara la mare in Bulgaria - oferte speciale


© Goranov I.V.SRL Agenţie de turism şi tour-operator Varna, Bulgaria - Rezervare hotele online
Web design by Informano   Content Management Goranov I.V.
x
Căutare
Hotel Search